dimecres, 27 d’abril del 2016

QUÈ HI HA DESPRÈS DE L'ESO ?

XERRADA: "L'ORIENTACIÓ ACADÈMICA I PROFESSIONAL DELS ALUMNES DE                                         QUART D'ESO".


Ahir dimarts, els nostres alumnes d'ESO van ser els protagonistes de la xerrada "L'orientació acadèmica i professional dels alumnes de 4t. d'ESO",  a càrrec de Julio Andreu, psicòleg, pedagog i responsable de l'àrea escolar de la FECC.

És moment de que pares i fills s'asseguin plegats per xerrar i per pensar sobre el demà d'aquests joves que han crescut a l'escola i que arriben al final dels seus estudis obligatoris. És moment de reflexió i decisió. Però, per decidir cal tenir informació, cal disposar d'opcions i conèixer qué ens ofereix el nostre sistema educatiu.

De la mà de Julio Andreu, vam recórrer tots els replecs d'aquest laberíntic món dels estudis postobligatoris i vam prendre nota d'interessants consells que poden ajudar els nostres fills i filles a obrir una porta cap a les seves il·lusions professionals.


Orientador de professors i directius, en Julio coneix bé on porta cada camí, i això és precisament el que ens feia falta a tots els assistents: saber per on hem d'anar.
La sala de reunions es va omplir de gom a gom de pares mares i alumnes que van participar activament fent preguntes i observacions, a les que el ponent va respondre magistralment.

Tarda ben aprofitada. Aquesta va ser la sensació amb la que vam sortir els assistents de la xerrada d'ahir, que van marxar amb el que havien vingut a buscar: informació i orientació. 


Molt
es gràcies per compartir amb nosaltres la teva saviesa i pels interessants consells que ens portem a la butxaca.

Un plaer tenir-te a l'escola. Fins aviat, Julio




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada