dissabte, 27 de febrer del 2016

LA XERRADA "ELS MILLORS PARES DEL MÓN NO SÓN PERFECTES", UNA CURA D'AUTOESTIMA.

Ahir, divendres 26 de febrer, va tenir lloc a l'escola, la xerrada "Els millors pares del món no són perfectes", a càrrec de Carles Ventura, qui ens va fer gaudir d'una tarda  plena de bon humor i bones vibracions.
En Carles ens va fer riure, pensar, imaginar reconèixer, i sobretot, va carregar-nos les piles d'autoestima i d'autoconfiança.

Som millor pares del que creiem, fem una dura tasca i n'hem d'estar orgullosos, cuidem-nos primer a nosaltres mateixos si volem cuidar els altres . Aquesta va ser la lliçó que vam aprendre ahir els assistents a aquesta conferència, que més aviat va ser una taula rodona on tothom va participar i dir la seva.

Per finalitzar vam tenir ocasió de concursar en una mena de joc on line, on havíem de connectar-nos amb el nostre mòbil a una pàgina web i respondre a preguntes sobre nosaltres mateixos com a pares, tot comptant amb un temps limitat per a respondre i 
amb una divertida música de fons com la dels concursos de televisió.

Tot plegat va fer que el temps passés molt de pressa i els pares i mares, així com els professors que van assistir a la xerrada, vam sortir amb una bona dosi de positivisme i de força per continuar amb la nostra tasca educativa.

Moltes gràcies, Carles, per la teva bona feina i moltes gràcies per regalar-nos el teu llibre.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada