diumenge, 7 de febrer del 2016

ELS MUSSOLS ES VAN FER VEURE 


Ahir l'Escola Anunciata va mostrar la seva cara més divertida amb la comparsa "Els mussols no van mai sols", acompanyada de la seva mascota "Mussi".


Unes 70 persones entre pares, mares i nens, van desfilar per la ciutat fent gala del seu plomatge i de les seves màscares engalanades amb bonics colors i purpurines.




Des dels més petits fins els més grans, famílies senceres, grups d'amics, àvies i nets,  tots els participants vam mostrar-se molt actius i col·laboradors.


La comparsa va ser una excel·lent ocasió per conèixen's i relacionar-nos.



Es va trobar a faltar  música que ens fes ballar, però no per això va faltar animació, ja que tots els participants van venir amb ganes de passar-ho bé i de trobar-se.



L'any que ve tornarem amb noves idees i amb música ben alegre per acompanyar-nos, però, per ser el primer any que es fa aquesta activitat, estem molt satisfets amb el resultat i amb la bona resposta per part dels pares i mares de l'escola.


Els mussols no es van portar cap premi de l'Ajuntament, però l'Ampa es porta el millor regal que podria rebre: la vostra il·lusió i la vostra presència.

No hi ha res que tingui més valor.

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible.








1 comentari:

  1. Ens ho vem passar molt be!!! Ha estat una bona ideia lo de fer la comparsa, esperem repetir l'any vinent 🎉🎉🎉

    ResponElimina