diumenge, 14 d’abril del 2013

Com ajudar els fills a estudiar (i fer els deures del col·le), nou llibre de Juanjo Fernández



Des del novembre de 2008 en què es va fer la primera al col·legi Sant Domènec de Guzman de Tarragona, milers de pares han escoltat la xerrada Com Ajudar els Fills a Estudiar (i fer els deures del col·le!), impartida per Juanjo Fernández per sol·licitud de moltes AMPAs, la gran majoria d'escoles cristianes.
Molt sovint, a la sortida de la xerrada, pares i mares li preguntaven: "I d'això, no tens cap llibre?" Fins ara la resposta era que no, però ja no serà més així, perquè l’editorial Claret ha publicat Com Ajudar els Fills a Estudiar (i fer els deures del col.le!)
En aquests dies en què es parla tan sovint sobre la utilitat i conveniència dels deures, en què es planteja quina ha de ser la funció de pares i mares en la realització de les feines del col·le, en Juanjo Fernández proposa reflexions, recursos, estratègies, pautes... en un llibre motivador i pràctic, amb l'estil desenfadat però rigorós que coneixen bé tots els que l'han escoltat en alguna de les moltes xerrades que ofereix (www.juanjofernandez.com), moltes d'elles a través del Servei de Conferències de la CCAPAC.
L’autor signarà exemplars del llibre el proper Dia de Sant Jordi a la llibreria Claret de Barcelona (c. Roger de Llúria, 5), entre les 13 i les 14 hores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada